WIJKergo

Ergotherapie, wijk- en ouderenzorg

Bij WIJKergo, praktijk voor ergotherapie en expertisecentrum, staat u als patiënt centraal. Bijvoorbeeld, omdat we alle benodigde tijd voor u en uw klacht en behandeling nemen. Daarnaast omdat we zorgen dat onze vakkennis up to date blijft en zelfs groeit. WIJKergo is interessant voor mensen die zoeken naar een praktisch en individueel gerichte oplossing voor hun beperkingen in het dagelijks leven, thuis of op het werk.

Zorgaanbod in onze praktijk

WIJKergo is een jonge ergotherapiepraktijk die zich naast algemene ergotherapie heeft gespecialiseerd in ouderen, patiënten met een meervoudige hulpvraag, dementie of neurologische aandoeningen (ziekte van Parkinson, na CVA of MS), chronisch zieken en revalidatie na een operatie.

Daarnaast kunt u bij WIJKergo terecht voor scootmobieltraining of bijvoorbeeld een cursus Vallen Verleden Tijd.

WIJKergo heeft vestigingen aan de Rozengaarde in Leusden en aan de Kersentuin in Woudenberg. Hier kunt u zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist terecht. Omdat wij ook veel aan huis behandelen, is het wel verstandig eerst te bellen voor een afspraak

Bij voorkeur komen we bij u thuis voor een behandeling. Hiervoor vragen wij wel een verwijzing door huisarts of specialist. Familieleden en/of mantelzorgers kunnen thuis ook eenvoudiger instructie krijgen over hoe ze u het beste kunnen helpen bij dagelijkse handelingen.

Samenwerking

Waar mogelijk en nodig zijn we samen met andere disciplines actief.

WIJKfysio zet zich met speciale (leefstijl)projecten in voor de gemeenschap in Leusden en omstreken: