WIJKfysio

Fysiotherapie, wijk- en ouderenzorg

Bij WIJKfysio, praktijk voor fysiotherapie en expertisecentrum, staat u als patiënt centraal. Bijvoorbeeld, omdat we alle benodigde tijd voor u en uw klacht en behandeling nemen. Daarnaast omdat we zorgen dat onze vakkennis up to date blijft en zelfs groeit. WIJKfysio is interessant voor mensen die zoeken naar een individueel gerichte oplossing voor hun klachten van houding en beweging. Wij kunnen u helpen bij klachten in alledaagse handelingen zoals (trap)lopen, bukken of tillen, maar ook als u bang bent te vallen, niet kunt omdraaien in bed, minder stabiel loopt, etcetera.

Zorgaanbod in onze praktijk

WIJKfysio is een jonge fysiotherapiepraktijk die zich naast algemene fysiotherapie heeft gespecialiseerd in ouderen, patiënten met een meervoudige hulpvraag, dementie of neurologische aandoeningen (ziekte van Parkinson, na CVA of MS), chronisch zieken en bij hart- en/of vaatklachten (bijvoorbeeld bij Claudicatio Intermittens of revalidatie na hartoperatie).

Daarnaast kunt u bij WIJKfysio terecht voor behandelingen Manuele Therapie, Dry Needling, Psychosomatische fysiotherapie en diverse groepstrainingen zoals Medisch Fitness, Vallen Verleden Tijd, ParkinsonFit en Revalidatie bij Artrose.

WIJKfysio heeft vestigingen aan de Rozengaarde in Leusden en aan de Kersentuin in Woudenberg. Hier kunt u zonder een verwijzing van uw huisarts of specialist terecht voor therapie, oefening en training. Omdat wij ook veel aan huis behandelen, is het wel verstandig eerst te bellen voor een afspraak

Wanneer nodig komen wij bij u thuis voor een behandeling. Hiervoor vragen wij wel een verwijzing door huisarts of specialist. Familieleden en/of mantelzorgers kunnen thuis ook eenvoudiger instructie krijgen over hoe ze u het beste kunnen helpen bij dagelijkse handelingen.

Ook hebben we een gratis inloopspreekuur. Zie de contactpagina voor details. U kunt dan terecht voor al uw vragen over houding en/of beweging. Wij zullen u dan advies op maat geven.

Samenwerking

Waar mogelijk en nodig zijn we samen met andere disciplines actief.

WIJKfysio zet zich met speciale (leefstijl)projecten in voor de gemeenschap in Leusden en omstreken: