Contact

Gratis inloopspreekuur

Ook hebben we een gratis inloopspreekuur ouderen op maandag van 12:00 tot 12:30 uur aan de Rozengaarde in Leusden, en op donderdag van 14:30 tot 15:00 aan de Vermeerstraat in Amersfoort. U kunt dan terecht voor al uw vragen over houding en/of beweging. Wij zullen u dan advies op maat geven.

Openingstijden en Locaties

Wij werken op afspraak. Onze openingstijden en locaties staan onderaan elke pagina van deze website.

Vermeerstraat Amersfoort

Rozengaarde Leusden

Kersentuin Woudenberg

Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best u de hoogste kwaliteit van zorg te leveren. Heeft u toch een klacht? Laat het ons weten! Uw klacht is waardevol, het helpt ons onze dienstverlening te verbeteren.

Spreekt u liever met onze klachtenfunctionaris, laat u dan alstublieft via bovenstaand contactformulier een bericht achter. De klachtenfunctionaris neemt dan contact met u op.

Onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie. Als u er onverhoopt toch met uw fysiotherapeut en de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u hier lezen wat de mogelijkheden bij Keurmerk Fysiotherapie zijn.

Onze ergotherapeuten zijn aangesloten bij het Klachtenloket Paramedici. Als u er onverhoopt toch met uw ergotherapeut en de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u hier lezen wat de mogelijkheden bij het Klachtenloket Paramedici zijn.

Zorgmail en EDI

Via de hieronder genoemde adressen zijn wij bereikbaar als u de beschikking heeft over zorgmail:

  • Ons zorgmailadres is wijkfysioleusdenb.v@zorgmail.nl
  • Ons EDI-adres is 500108033@lms.lifeline.nl

Contactformulier